Over ons

Voskuilen

Voskuilen is een bedrijf gespecialiseerd in het produceren van stempelschotten en kisten voor uw kraan. Deze producten worden op klantspecificatie geproduceerd, waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.

De klant staat centraal en wij doen er dan ook alles aan om kwalitatief goede producten te leveren die voldoen aan de wensen van de klant. De uitgebreide vakkennis van onze medewerkers zorgt dat wij voor iedere soort opdracht u als klant een goed advies kunnen geven met de daarbij behorende kwaliteit / prijsverhouding.

Door de overname in 2021 door Verberk / Vliebo heeft het bedrijf verdere doorgroeimogelijkheden gekregen. Hierdoor kunnen we de capaciteit vergroten en ook automatisering van het hele proces wordt steeds verbeterd, waardoor we efficiënter kunnen werken.

Voskuilen

Historie

Voskuilen BV is opgericht in 1986 door Kees Voskuilen. Het bedrijf is begonnen met een bedrijfshal in Veenendaal waar het tot op de dag van vandaag nog steeds gevestigd is. In de loop der jaren zijn er steeds een aantal aanpassingen gedaan, onder andere de aanbouw van een extra hal. In het begin lag het werkgebied vooral bij constructiewerkzaamheden, carrosserie en hydraulische service. In 1992 is het werkgebied uitgebreid naar verticaal transport, dat wil zeggen de reparatie van kranen en de productie van diverse onderdelen zoals kisten en stempelschotten.

In 2021 heeft Kees Voskuilen zijn bedrijf overgedragen aan John Verberk. John heeft het bedrijf Voskuilen geïntegreerd in zijn bestaande bedrijf (Verberk/Vliebo) om de mogelijkheden en service verder uit te breiden.

Meer informatie over het team vind je op de website van Verberk.

Op zoek naar nieuwe stempelschotten?

Neem dan gerust contact op.